За нас

За нас

Придобивайки опит в търговията и монтажа на входни и интериорни врати в различни компании разбрахме, че имаме какво допълнително да предложим на българския пазар.

В основата на нашето начинание винаги са били клиентите! Разбрирайки, какви са техните основни желания, се роди идеята да основем наша собствена компания, чиято основна дейност е да предложи изработка на врати по поръчка. През 2009 г. направихме важната крачка и така започна дейността си „Доронов ЕООД“.

Няколко години непрекъснат растеж превърнаха Доронов ЕООД в основен дистрибутор и производител на врати по поръчка. Наши клиенти са както инвестиционни компании, търсещи високо качество на най-добри цени, така и крайни клиенти, чийто желания изпълняваме съгласно техните нужди.

Защо нас

Производство

Разполагаме със собствена производствена база за интериорни и входни врати, като влагаме материали от изключително високо качество.

Доставка

Произведените от нас врати ще бъдат доставени до Вашият адрес със собствен транспорт.

Монтаж

Екип от нашата монтажна група, ще се погрижи поставянето на избраните от Вас врати да бъде бързо, качествено и професионално в най-удобното за вас време.

Размери

Произвеждаме интериорни и входни врати по индивидуални размери и в съответствие с Вашите нужди и изисквания.

Обслужване

Винаги сме на разположение за въпроси, мнения или препоръки, може да се свържете с нас от тук.

Отзиви

За нас клиентите винаги стоят на първо място, изключително благодарни сме, когато получаваме референции!

Референции